Skellefteå: Bifall till KD-förslag om att rusta upp Jörns kommunala utomhusmiljöer

Publicerad av

SKELLEFTEA. Kristdemokraterna i Skellefteå hade lämnat in en motion i kommunfullmäktige där de förslog att förslag skulle tas fram på hur Jörn, ett samhälle utanför Skellefteå tätort, skulle kunna rustas upp och få finare utomhusmiljöer – det sa kommunstyrelsen ja till.

Förslaget bifölls av en enhällig kommunstyrelse – där företrädare för S/V-majoriteten, Alliansen och SD ingår – vilket innebär att att motionen med stor sannolikhet också kommer att bifalls under det kommunfullmäktigesammanträde där motionen framöver ska hanteras.

Newsboard.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s